Reviews door Testpiloten en klanten! 

DynamiXX factory driver


Loris Hezemans As I am focusing on competing in Nascar in the US, I have the disadvantage of not knowing the tracks as well as cars. Therefore I am partnering up with Dynamixx simulators from now on in order to get more track time and car knowledge, as well as keeping my reaction skills sharp.

DynamiXX factory driver.

 

Frédéric Vervisch because I race practically every week and go from one track/car to another it is important to be in that mindset before arriving on each racemeeting.

To be so well prepared I am happy I can count on my Dynamixx simulator, big thx for all the assistance from the DynamiXX team!

Bart Van Samang - racing driver de eerste test rijder van DynamiXX jaren geleden!

De simulator is een zeer goeie tool, eerst en vooral om nieuwe circuits te leren kennen (vb remember die last minute booking in Barcelona, heeft toen wel ervoor gezorgd dat er direct competitieve rondetijden waren).

Daarbij ook nog steeds interessant om de kleine hoekjes en kantjes van een circuit te terug te zoeken als je een tijd niet meer op en bepaald circuit geweest bent.

Jeromy Hessels aan het woord wat zijn bevindingen zijn bij DynamiXX!

Voor extra training op het circuit gebruik ik een racesimulator van dynamixx. Zij bieden mij een kans om vanaf thuis goed voorbereid naar het circuit te gaan. Dynamixx is een geweldig Team met Veel ervaring !!

 Steven Dewulf - Racedriver!

"Als de pro piloten trainen op een sim, dan kan ik dat als AM maar beter ook doen, dacht ik. Porsche cup kampioen Xavier Maassen raadde me Dynamixx aan en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

 

Ze hadden een doordachte oplossing voor elk budget en zijn altijd mee of zelfs voor op de laatste evoluties. Een sim is ideaal om circuits te leren kennen nog voor je er geweest bent en om je rijvaardigheid te trainen en de limieten op te zoeken zonder risico. Ik ben gewoon een veel beter piloot geworden dankzij mijn Dynamixx sim."

Gregory Eyckmans an perfect example from simracer to real racer!

Simracing was a huge part of my life as a teenager, and it has also helped me a lot in my racing days.

The advantage is that I can adapt very quickly to a different car and track, but also to changing circumstances.

 

Dynamixx offers the complete package, and the sim gives you the same cockpit-like feeling like in a real racecar thanks to the excellent seating position. I have coached people with almost no experience, and they got up to speed quite quickly after intensive training in the Dynamixx sim.

 

It helps you not only improve your racing lines, but also your focus and reflexes. A real must for drivers and motorsport fanatics!

Kobe Claes 

Simracen heeft voor mij al heel veel betekend, ook nu nog. Het is een zeer goede training om zowel circuits als wagens te leren kennen. Ook om als piloot zijnde de concentratie te trainen, constante rondetijden te rijden en afstellingen van racewagens leren begrijpen.

 

Dagdagelijks spendeer ik tijd in mijn Dynamixx simulator en dat loont zich, alles wat ik in de virtuele race wereld leer kan ik in de echte racerij toepassen.

Dankzij de goede begeleiding en de top uitrusting van Dynamixx ben ik van achter mijn computer naar de echte racerij kunnen overstappen, wat voor mij altijd een droom geweest is!

 

In de toekomst gaat de virtuele racerij, naar mijn mening, nog heel hard groeien. Dé moment om zelf ook eens achter een virtueel stuur te kruipen

Tom Boonen

Toen ik een aantal jaar geleden me aan het voorbereiden was op mijn eerste race was ik niet van plan om iets aan het toeval over te laten. Ik contacteerde de mensen van Dynamix voor de nodige begeleiding in de simulatie wereld.

 

Vanaf dag 1 was ik gewonnen voor de Simulator. Op race weekends is de tijd om te trainen meestal erg beperkt.

 

Het is dus belangerijk om deze volledig te kunnen benutten,dankzij mijn

Simulator kom ik altijd goed voorbereid aan op elk circuit eender waar ter wereld en kan ik de de vrije training gebruiken waarvoor ze dient. Afstellen en snel worden,niet om de baan nog te leren kennen.

  • Race simulator Facebook
  • Race simulator twitter
  • Race simulator Instagram

© 2019 DynamiXX 

Alle rechten gereserveerd

Reservering of aanvraag informatie